Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/campingl/public_html/wp-content/themes/nice_hotel/functions.php on line 221
Ресторант и Лятна градина - Комплекс "ЛОНГОЗА"

Ресторант и Лятна градина

Ресторант и Лятна градина - Комплекс ЛОНГОЗА

Ресторант и Лятна градина – Комплекс “ЛОНГОЗА”.

Ресторантът е с капацитет от 80 места, в битов стил, има прекрасна лятна градина и е издържан в типичен български стил. Интериорът включва много автентични предмети от стария български селски и градски бит. Непосредствената близост на морето, топлината и мириса от чевермето, стилът на обзавеждане, напомнящ  за спомена от нашето детство „при баба”, допринасят за това усещане и неповторим уют.

В ресторанта на Комплекс “ЛОНГОЗА” е запазена не само автентичната и уникална българска атмосфера, но се предлагат и типично български ястия с незабравим вкус, разнообразни салати, вкусни гозби.

Нетрадиционното в обслужването е стремежът на страхотния ни екип да направи така, че всеки прекрачил прага на ресторанта, да се чувства като у дома си и да запази позитивни спомени от своята лятна почивка на брега на морето.

Девизът ни е: “Пред хляба всички сме равни”.

В ресторанта всеки може да опита от вълшебствата на старата българска кухня.

И всичко това на НАЙ-АТРАКТИВНИ ЦЕНИ !!!

 

Комплекс “ЛОНГОЗА” – Ресторант и Лятна градина – Галерия

Leave a Comment